Керівники поліції Харківщини та Буковини йдуть у відставку

Керівники поліції Харківщини та Буковини йдуть у відставку

Укрінформ
Начальник управління Нацполіції в Харківській області Андрій Рубель йде зі своєї посади. Про відставку завив також керівник поліції Чернівецької області Анатолій Дмитрієв.

Про це глави обласних управлінь НПУ повідомили на своїх сторінках у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Прийшов час рухатися далі. Майже 9 місяців напруженої і результативної роботи з харківськими поліцейськими - для мене це вже історія", — написав Рубель.

За інформацією Укрінформу, на посаду начальника поліції Харківщини розглядається кандидатура директора Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Станіслава Перліна.

Читайте також: Новим керівником поліції Києва став Іван Вигівський

Керівник поліції Чернівецької області Анатолій Дмитрієв подякував за співпрацю колегам-правоохоронцям, органам прокуратури, СБУ, судам, крайовій владі та журналістам. “Шановні буковинці! Я мав високу честь три роки очолювати Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області — за цей час ми займали лідируючу позицію в державі за рівнем безпеки та довіри населення — без "смотрящих", без злодіїв в законі та з найнижчою криміногенною обстановкою серед областей України”, - написав Дмитрієв.

Поліцію Чернівецької області він очолював з травня 2018 року.

Андрія Рубеля, тодішнього заступника начальника Департаменту карного розшуку Нацполіції України, призначили на посаду начальника ГУ Нацполіції в Харківській області у грудні 2020 року. До того він працював на різних посадах у Національній поліції та поліції міста Києва та області, керував поліцією Закарпатської області.

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня начальник столичної поліції Андрій Крищенко поінформував, що подав рапорт про відставку, і що 10 серпня його задовольнили. Він перебував на посаді з 15 грудня 2015 року.

ЗМІ також поінформували, що начальник поліції Одещини Олег Бех подав у відставку 19 серпня. Він очолював поліцію Одещини з 24 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-