Отруєння на Львівщині: лікарі стабілізували стан дітей зі спортивно-оздоровчого комплексу

Отруєння на Львівщині: лікарі стабілізували стан дітей зі спортивно-оздоровчого комплексу

Укрінформ
На Львівщині стан здоров’я 17 дітей, що отруїлися у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace» в Хиріві, значно покращився. Трьох дітей, які перебували у важкому стані, вдалося стабілізувати.

Про це 18 серпня кореспонденту Укрінформу повідомила завідуюча інфекційним відділенням Самбірської центральної районної лікарні Світлана Іванюк.

«У нас 17 діточок. Вони починаючи з 20 годин 17 серпня і до 4 години ранку 18 серпня поступали у лікарню. З них було троє дуже важкі, з високою температурою та діареєю і блювотою. Зараз стан їх набагато покращився, стабілізувався. У них є кишкова інфекція, якого генезу, ми ще не знаємо, бо ще нема аналізів. Вони зараз ідуть з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція». Але стан здоров’я у всіх стабільний, температура знизилася, блювоти нема, тільки пронос ще є. Але нікого важких нема, стан легкий та середньої важкості», - розказала лікар.

Читайте також: На Франківщині 11 осіб – у лікарні через гостру кишкову інфекцію

Вона зазначила, що це діти віком з 8 до 16 років, та уточнила, що «це дівчатка з художньої гімнастики 8-15 років та хлопчики плавці з 11 до 16 років».

Іванюк запевнила, що лікарня забезпечена ліками, все є для надання необхідної медичної допомоги хворим дітям.

Читайте також: Поліція розслідує отруєння у дитячому таборі на Одещині: у лікарні - шестеро

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині з підозрою на харчову токсикоінфекцію госпіталізували дітей, які харчувалися у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace» у місті Хирів Самбірського району. Діти приїхали на відпочинок з Кривого Рогу та Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-