Динаміка COVID-госпіталізації на Львівщині за тиждень зросла на 22%

Динаміка COVID-госпіталізації на Львівщині за тиждень зросла на 22%

Укрінформ
На Львівщині ускладнилась епідситуація - динаміка госпіталізації хворих на COVID-19 за останній тиждень зросла на 22%.

Як передає Укрінформ, про це 17 серпня під час брифінгу повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, йдеться на сайті облдержадміністрації.

«Епідеміологічна ситуація на Львівщині упродовж останнього тижня, на жаль, погіршилась. Ми це спостерігаємо першочергово по коефіцієнту підтверджених випадків, які щоденно фіксуються центром профілактики та контролю. Окрім того, ми бачимо, що динаміка госпіталізації за останній тиждень також зросла на 22%», - сказав Чемерис.

За його словами, станом на ранок 17 серпня 185 пацієнтів знаходяться на стаціонарному лікуванні у визначених медзакладах області, 20 хворих - у реанімаційних відділеннях, з них 4 - на апаратах ШВЛ.

Читайте також: В Україні понад 80% померлих від коронавірусу старші 60 років – МОЗ

Медики прогнозують і надалі можливе зростання кількості захворілих та наполегливо радять не втрачати пильності та дотримуватись карантинних норм, а також обов’язково вакцинуватися.

В ОДА нагадали, що за оперативними даними, станом на ранок 17 серпня, на Львівщині підтверджено 138 826 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3 704 – летальні.

Як повідомлялося, за весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіло 2 267 219 осіб, з них одужали 2 197 508 осіб, померло 53 296 людей. Проведено 11 699 182 ПЛР-тестування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-