У Сартані під Маріуполем вшанували загиблих у 2015 році від ворожого артобстрілу

У Сартані під Маріуполем вшанували загиблих у 2015 році від ворожого артобстрілу

Фото
Укрінформ
У Сартані під Маріуполем на траурному мітингу вшанували цивільних мешканців, які загинули в 2015 році від ворожого артобстрілу російських окупантів. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Маріупольська районна рада.

«У Сартані сьогодні згадують жертв трагічних подій, що сталися шість років тому. Серпневої ночі 2015 року внаслідок ворожого артобстрілу загинули двоє жителів селища, ще шестеро отримали поранення. Пам'ять сартанців, загиблих за роки військового конфлікту, вшанували траурним мітингом біля меморіалу», - йдеться у повідомленні.

Голова Маріупольської райради Степан Махсма, виступаючи на мітингу, нагадав, що селище Сартана з 2014 року пережило сім потужних обстрілів окупантів, і внаслідок кожного були зруйновані домівки, дороги.

У Сартані під Маріуполем вшанували загиблих у 2015 році від ворожого артобстрілу / Фото: Маріупольська районна рада

«Але найбільший біль — це події жовтня 2014 та серпня 2015 року. Тому що від цих двох обстрілів ми втратили наших земляків. Це дуже боляче усвідомлювати, адже кожного з загиблих ти знав особисто: спілкувався, відзначав свята. І тепер цих людей немає. Царство Небесне і вічний спокій усім загиблим. І мирного неба усім живим», - висловив він свої співчуття рідним та близьким загиблих.

Сартана - селище міського типу Донецької області, адміністративний центр Сартанської селищної громади Маріупольського району. Розташоване на річці Кальміус за 118 км від Донецька. Одне із місць компактного проживання греків у Приазов'ї. Населення становить 10 578 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-