На Харківщині ВАЗ впав у річку, є загиблий

На Харківщині ВАЗ впав у річку, є загиблий

Укрінформ
Авто впало в річку Сіверський Донець у селі Черемушне Зміївської громади Харківської області у суботу пізно увечері: водій не травмувався, пасажир загинув.

Про це повідомляє пресслужба ДУ ДСНС в Харківській області, передає Укрінформ.

"14 серпня о 21:53 на номер «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася селі Черемушне на території Зміївської громади", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій легкового автомобіля «ВАЗ-2110» допустив падіння свого авто з кручі у річку Сіверський Донець. Сам він врятувався, але його 32-річний пасажир залишився всередині авто і потонув.

На місце події було направлено черговий караул 58-ї Державної пожежено-рятувальної частини.

Рятувальники в темряві відшукали повністю затонуле авто та за допомогою автомобільної лебідки підтягнули його ближче до берега. Потім крізь вікно вони дістали загиблого на берег для проведення оперативно-слідчих дій.

Загиблим виявився мешканець Харкова. За фактом події ведеться слідство.

Читайте також: На Черкащині автомобіль впав із дамби в річку: загинули дві людини

Щодо водія, то, як уточнили кореспонденту Укрінформу в відомстві, він теж з Харкова.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня о 07:50 у селищі Катеринівка Лозівського району 75-річний водій автомобіля ВАЗ втрапив у ставок та втопив автівку. Рятувальники приїхали за викликом і витягли водія з машини на берег. Від медичної допомоги чоловік відмовився та пішки відправився додому, його автівка залишилася у водоймі.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-