На Житомирщині капітально відремонтували міст

На Житомирщині капітально відремонтували міст

Велике будівництво
Укрінформ
У Вчорайшенській громаді на Житомирщині в межах програми Президента «Велике будівництво» капітально відремонтували міст через річку Постіл.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська ОДА.

«У Вчорайшенській громаді закінчено роботи на одному з об’єктів програми – перехідний об’єкт капітального ремонту 2020-2021 років – міст через р. Постіл на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 060306 Бердичів – Вчорайше – Ружин – Городок, км 43+645», - йдеться у повідомленні.

На Житомирщині провели капітальний ремонт мосту / Фото: oda.zht.gov.ua

Зазначається, що під час ремонту змінили всі конструкції мосту зі збереженням основного напрямку траси. З обох боків дороги облаштували тротуари з урахуванням потреб людей з інвалідністю, встановили металеве бар’єрне та перильне огородження, дорожні знаки та нанесли розмітку.

Читайте також: На Миколаївщині за програмою «Велике будівництво» зводять новий міст

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-