Поліція затримала жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка через кредит

Поліція затримала жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка через кредит

Укрінформ
На Волині поліціянти затримали організаторку замовного вбивства, яка замовила колишнього чоловіка, аби не повертати оформлений на нього кредит.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Нацполіція України.

Як встановили правоохоронці, 36-річна місцева мешканка замовила свого колишнього чоловіка. Використовуючи особисті документи чоловіка, вона неодноразово оформляла та отримувала на його ім'я кредити - 200 тис. грн. Щоб їх не повертати, вирішила його позбутися та підшукала для цього виконавця. Кілеру пообіцяла 10 000 грн.

Аби врятувати життя чоловікові та запобігти його вбивству, поліціянти інсценували вчинення злочину та організували зустріч замовника з «потенційним кілером».

Читайте також: На Донеччині мисливець отримав 13 років за вбивство підлітка

Під час обумовленої зустрічі, поблизу одного із сіл Володимир-Волинського району, зловмисниця отримала дані, що потверджують докази «ліквідації» колишнього чоловіка.

Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Дугарь заявила про залякування та стеження за нею

Затриманій уже повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-