У лікарні Краматорська помер шостий постраждалий від вибуху на шахті гірник

У лікарні Краматорська помер шостий постраждалий від вибуху на шахті гірник

Укрінформ
У лікарні Краматорська помер шостий гірник, що постраждав унаслідок вибуху на шахті ШУ «Покровське».

Про це повідомив у Фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників, народний депутат Михайло Волинець, передає Укрінформ.

"З лікарні Краматорська повідомили про смерть ще одного гірника. О 12:20 зупинилося серце шостого шахтаря, постраждалого внаслідок вибуху на шахті "Покровське", - йдеться у дописі.

Раніше Волинець повідомив, що вночі у лікарні Краматорська померли двоє гірників, які постраждали внаслідок вибуху на шахті ШУ «Покровське», і кількість загиблих сягнула п'яти.

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня на північному польовому конвеєрному штреку шахти в смт Удачне Покровського району стався вибух, внаслідок якого постраждали 10 гірників. Потерпілих з травмами та опіками різного ступеня тяжкості доправили до медичних закладів Покровська та Краматорська. Того ж дня під час операції помер один із постраждалих, чоловік 1986 року народження. Пізніше в опіковому центрі помер ще один шахтар. 4 серпня стало відомо про смерть третього гірника.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель особи та інші тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-