Уряд Німеччини виділить ₴40 мільйонів на оновлення лікарень у Мелітополі та Гуляйполі

Уряд Німеччини виділить ₴40 мільйонів на оновлення лікарень у Мелітополі та Гуляйполі

Укрінформ
В Запорізькій ОДА в рамках проєкту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ VIII”, який фінансується урядом Німеччини, було підписано меморандум про співпрацю щодо оновлення лікарень у Мелітополі та Гуляйполі.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОДА, передає Укрінформ.

Згідно з меморандумом, планується профінансувати енергоефективне оновлення приміщень та постачання медичного обладнання для КНП “ТМО “Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги” Мелітопольської міської ради та КНП “Гуляйпільський центр первинної медико-санітарної допомоги” Гуляйпільської міськради.

Прогнозний розмір фінансування перелічених об’єктів наразі становить близько 40 млн грн. Позитивні зміни відбудуться для понад 60 тисяч мешканців, які користуються послугами медичних закладів.

"Це вже 8-й проєкт, спрямований на найбільшу потребу – покращення умов для пацієнтів та медичних працівників. Реалізація таких ініціатив має вплив на весь регіон. Це сучасні умови лікування для мешканців громад, а також гідні умови праці для наших медиків. Обласна влада надасть максимальну підтримку та сприяння у реалізації таких проєктів у Запорізькому регіоні", - зазначив перший заступник голови ОДА Володимир Шустов.

Читайте також: На Волині оновили приймальне відділення Ратнівської райлікарні

Меморандуми про співпрацю підписано між УФСІ, ініціативними групами (партнерами з впровадження субпроєктів), а також власниками та балансоутримувачами об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-