На Харківщині вже відремонтували 15 доріг місцевого значення - ОДА

На Харківщині вже відремонтували 15 доріг місцевого значення - ОДА

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою «Велике будівництво» в Харківській області вже відремонтовано 15 об’єктів місцевих автошляхів.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА, посилаючись на голову ХОДА Айну Тимчук, передає Укрінформ.  

«Щодо робіт, які виконуються у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на місцевій мережі автодоріг, то станом на сьогодні роботи з влаштування нового дорожнього покриття вже завершено на 15 об’єктах по території області. Крім того, активно виконуються роботи з капітального ремонту на 5-ти мостових спорудах регіону, включаючи пішоходний міст у Чугуєві та шляхопровід через залізницю біля с. Курилівка», - зазначила Айна Тимчук.

За її словами, Харківська область продовжує займати провідні позиції серед регіонів за оперативним виконанням ремонтних робіт.

Читайте також: На Волині ремонтують дорогу біля кордону з Білоруссю - відео

«Одразу після настання сприятливих погодних умов дорожня техніка виїхала на автомобільні шляхи для проведення ремонтно-будівельних робіт. Упродовж п’яти місяців активної роботи вже відремонтовано понад 85% протяжності місцевих доріг від запланованого обсягу на 2021 рік», - підкреслила голова ХОДА.

За її словами, попри швидкі темпи, фахівці ДП «Дороги Харківщини» приділяють велику увагу якості та дотриманню технологічного процесу на кожному етапі виконання ремонтних робіт.

«Крім того, відповідно до договорів, уведення об’єктів ремонту в експлуатацію та повний перерахунок коштів підрядним організаціям здійснюється лише після отримання позитивних висновків від державних незалежних лабораторій», - додала Айна Тимчук.

За її словами, загалом цьогоріч на Харківщині заплановано відновити дорожнє покриття на 19 об’єктах місцевих автошляхів: «Дорожньо-будівельні роботи на всіх об’єктах місцевої мережі автодоріг області виконуються з випередженням календарного графіка».

Читайте також: У Харкові зводять новий онкоцентр

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня пресслужба Харківської облдержадміністрації повідомила з посиланням на Службу автодоріг в області, що під Харковом в межах "Великого будівництва" завершують ремонт ділянки кільцевої дороги від Роганського житломасиву до Безлюдівки, якою їдуть до міжнародного аеропорту «Харків».

За словами координатора програми «Велике будівництво», заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-