На пляжах Бердянська не рекомендують купатися через інфекцію у морі

На пляжах Бердянська не рекомендують купатися через інфекцію у морі

Укрінформ
У Головному управлінні Держпродспоживслужби рекомендують утриматися від купання в Азовському морі, в пробах води якого виявили високу концентрацію збудників інфекційних захворювань.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства, повідомляє Укрінформ.

"Згідно з результатами лабораторних досліджень, в пробах морської води виявили високу концентрацію збудників інфекційних захворювань. Ця ситуація може призвести до непередбачених епідемічних ускладнень, виникненню і розповсюдженню масових інфекційних захворювань серед мешканців міста Бердянськ та відпочивальників", - йдеться у повідомленні.

Керівництво Бердянського управління Держпродспоживслужби звернулося до Бердянського міського голови Валерія Баранова та голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха щодо необхідності негайного впровадження профілактичних заходів із заборони водокористування та забезпечення відповідного санітарного стану берегової зони пляжів "Пляж ДЗОСТ "Факел" ПП "Курорти Приазов'я" та пляжу № 3 ТОВ "Дніпро 2000" і терміново поінформувати місцевих жителів та гостей міста про цю ситуацію.

Читайте також: Морська вода у курортній Затоці непридатна для купання - МОЗ

Про заборону купання вже поінформовано керівництво ДЗОСТ "Факел".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-