У Коломиї оголосили дні жалоби за загиблими в авіатрощі

У Коломиї оголосили дні жалоби за загиблими в авіатрощі

Укрінформ
У Коломиї 30 та 31 липня оголошені днями жалоби за загиблими в авіатрощі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Коломийський міський голова Богдан Станіславський на своїй сторінці у Фейсбуці.

«30 та 31 липня 2021 року, згідно з розпорядженням міського голови від 29.07.2021р. № 287-р, у Коломийській громаді оголошено днями жалоби у зв'язку з трагічною подією, яка сталася на території Коломийської територіальної громади 28 липня 2021 року та призвела до загибелі чотирьох осіб», - повідомив Станіславський.

За його інформацією, на всій території Коломийської громади будуть приспущені державні прапори на будівлях органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, а також скасовані всі розважальні заходи.

Читайте також: У Коломиї мешканців будинку, на який впав літак, відселили в готель

Загиблого в авіатрощі коломиянина Ігора Табанюка поховають 31 липня в селі Королівка.

Як повідомляло агентство, 28 липня близько 13:40 поблизу с. Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака WT-10 Advantic на приватний житловий будинок з подальшим горінням. Загинули 4 особи, що перебували у літаку. Серед них - професійний льотчик та інструктор Ігор Табанюк, який проживав у Коломиї. Ще троє осіб, які загинули, були жителями США та Великої Британії. У Коломиї 20-річні іноземці замовили екскурсійний політ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-