У Маріуполі реконструюють дитсадок

У Маріуполі реконструюють дитсадок

Укрінформ
У Маріуполі після реконструкції в рамках програми Президента «Велике будівництво» дитсадок №32 «Дивосвіт» відкриє три інклюзивні групи.

 Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій ОДА.

«Комунальний дошкільний заклад освіти «Ясла-садок №32 «Дивосвіт» у Маріуполі після реконструкції, яка проводиться в рамках президентської програми «Велике будівництво», відкриє три інклюзивні групи», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що будівля дитсадка, якій уже понад 70 років, за всю свою історію ще не знала капітального ремонту. Тепер тут уже посилено фундамент та перекриття, повністю виконано металеву стяжку споруди. При цьому збережено оригінальні колони та інші архітектурні родзинки.

До ремонту садочок вміщував до 170 дітей, після – готовий буде прийняти 210. Зокрема, буде відкрито три групи для дітей із особливими потребами.

Читайте також: В Україні побудують 19 нових льодових арен у рамках «Великого будівництва»

Як повідомляв Укрінформ, програмою «Велике будівництво» заплановано ремонт 6,5 тис. км доріг до кінця 2021 року. Крім того, цьогоріч у межах програми буде завершено будівництво, ремонт і реконструкцію близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-