Суд арештував без права застави двох підозрюваних у замаху на активістку з Дніпра

Суд арештував без права застави двох підозрюваних у замаху на активістку з Дніпра

Відео
Укрінформ
Амур-Нижньодніпровський районний у місті Дніпро суд обрав запобіжні заходи двом підозрюваним у замаху на життя громадської активістки у Дніпрі у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба МВС.

“Вчора, 25 липня, Амур-Нижньодніпровським районним у м. Дніпро судом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Сергій Бухінник”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше чоловікам були вручені повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 15 п. 12 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Дніпрі напали на активістку, яка «воює» с місцевим криміналом

У відомстві нагадали, що 15 липня у Дніпрі підозрювані напали на 37-річну жінку в під’їзді будинку та спричинили їй тілесні ушкодження.

У ході оперативних заходів працівники поліції встановили, що до нападу причетні двоє чоловіків 28 та 36 років.

Як уточнюється, першого підозрюваного затримали 22 липня, а наступного дня затримали другого чоловіка, який переховувався від правоохоронних органів у Запорізькій області.

Як повідомлялося, двоє невідомих напали на активістку Наталю Ешонкулову в Дніпрі, побили її та втекли з місця злочину. Злочин стався 15 липня близько 20-ї години вечора у під’їзді будинку в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро. З травмами голови потерпілу доставили до лікарні.

Читайте також: Журналісти Дніпра закликають провести об'єктивне розслідування побиття їхніх колег

Напад на активістку поліція розслідує як замах на вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-