У двох харківських ТРЦ відкриють центри масової вакцинації

У двох харківських ТРЦ відкриють центри масової вакцинації

Укрінформ
У Харкові 28 липня у двох торгово-розважальних центрах відкриють центри масової вакцинації від COVID-19.

Про це повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА Айну Тимчук, передає Укрінформ.

За її словами, все більше жителів Харківщини виявляють бажання вакцинуватися. Тому ще два центри працюватимуть у Київському та Московському районах Харкова.

«Вакцинація сьогодні - єдиний спосіб зберегти своє здоров’я та не допустити нових хвиль захворюваності. Тож зараз нашим основним завданням є відкриття нових центрів вакцинації, аби зробити щеплення змогли всі охочі, а головне - у комфортних умовах. Тож уже 28 липня відкриваємо ще два центри у ТЦ міста Харкова», - зазначила Тимчук.

Так, центри відкриють у ТРЦ «Nikolskiy» (вул. Пушкінська, 2-А) та у ТРЦ «Французький бульвар» (вул. Академіка Павлова, 44-Б).

В ОДА додали, що за вихідні на Харківщині зроблено 9 261 щеплення проти COVID-19, зокрема, у районах області - 4 002.

Читайте також: Безпечно та необхідно: Центр здоров'я рекомендує вагітним COVID-вакцинацію

За даними Державної установи «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», станом на ранок 26 липня в регіоні першу дозу вакцини отримали 183 185 осіб, 103 112 - щепили двома дозами.

Загалом від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 3 099 711 людей, з них отримали 1 дозу – 3 099 709 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози - 1 712 791 особа (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 4 812 500 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-