У Черкаській області збудували новий міст

У Черкаській області збудували новий міст

Велике будівництво
Укрінформ
У Черкаській області за програмою президента «Велике будівництво» завершено зведення нового шляхопроводу через залізницю на автодорозі Н-01 Київ–Знам’янка у місті Городище.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Черкаській області, передає Укрінформ.

Шляхопровід через залізницю на автодорозі Н-01 на ділянці км 164+068 був побудований ще у 1962 році. І за 58 років його довготривалої експлуатації, негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, сталося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

Роботи з реконструкції шляхопроводу було розпочато наприкінці літа торік, а завершено у липні 2021 році.

У ході реконструкції шляхопроводу було повністю демонтовано стару конструкцію. Новозбудований шляхопровід має ширшу на 2 метри проїжджу частину, облаштовано нові опори шляхопроводу, прогонової споруди, влаштовано нову монолітну плиту проїзної частини, замінено балки, влаштовано водовідведення, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження. Також влаштовано тротуари, штучне освітлення, нове асфальтобетонне покриття на шляхопроводі та на підходах, нову дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

Читайте також: Укравтодор ремонтує шлях на Канів за технологією «укочуваний бетон»

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області роботи із демонтажу старого шляхопроводу та будівництва нового виконувала підрядна організація ТОВ «МОСТ-Девелопмент».

Цього року будівельники почали замінювати 270-метровий автомобільний міст біля Тального. Роботи мають бути завершені до кінця року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-