Міст, який з'єднає найдовший маршрут України, капітально ремонтують - фото

Міст, який з'єднає найдовший маршрут України, капітально ремонтують - фото

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента "Велике будівництво" у Тернопільській області завершують капітальний ремонт мосту на дорозі, яку до Дня Незалежності об'єднають у найдовший маршрут України.

Про це у Фейсбуці повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"У межах програми Президента України "Велике Будівництво" триває капітальний ремонт мосту в селі Городище на автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Дорога М-12 в цьому році буде об’єднана у найдовший маршрут України автошлях М-30 Стрий – Ізварине, присвячений до 30 річниці Незалежності", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ході капітального ремонту на мосту влаштують залізобетонні плити, відновлять елементи водовідведення, відремонтують балки, влаштують нові тротуарні блоки, шар гідроізоляції та два шари асфальтобетонного покриття.

Як повідомляв Укрінформ, новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине об’єднає дві дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине.

Читайте також: На Тернопільщині почали ремонт 170-кілометрової дороги, яка чекала 30 років

За програмою "Велике будівництво" у 2021 році буде відремонтована траса М-30 Стрий – Ізварине довжиною 1400 км, яка з'єднає захід і схід України. Планується, що траса буде відкрита до 30-ї річниці Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-