Суд засудив «чорного зброяра» криміналітету до 4 років ув’язнення

Суд засудив «чорного зброяра» криміналітету до 4 років ув’язнення

Фото
Укрінформ
До чотирьох роки позбавлення волі засудили чоловіка, який «на чорному ринку» продавав зброю і боєприпаси представникам кримінальних кіл.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

“Правоохоронці затримали зловмисника у травні цього року під час спецоперації у Кіровоградській області. Рішенням суду затриманому призначене покарання у вигляді 4,2 роки ув’язнення”, - ідеться у повідомленні.

Встановлено, що протиправну діяльність організував місцевий житель, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі за вбивство.

Читайте також: Арешти, підозри і вироки суду: що зробила СБУ за пів року

Він налагодив продаж засобів ураження на території регіону. Товар для збуту приховував за місцем свого проживання. Клієнтів підшукував через особисті зв’язки серед представників кримінальних кіл.

Під час обшуку у помешканні затриманого правоохоронці виявили: 4 гранати Ф-1 та РГД-5; пістолет Макарова; револьвер «Сталкер» із набоями; понад 100 шт. набоїв різного калібру; 5 димових гранат.

Суд визнав затриманого винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирок набув законної сили.

Як повідомляв Укрінформ, у липні СБУ знешкодила у Вінницькій області організоване угруповання, яке спеціалізувалося на продажу вогнепальної зброї та боєприпасів.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-