В Одесі намагалися зірвати земельний аукціон, поліція затримала 17 правопорушників

В Одесі намагалися зірвати земельний аукціон, поліція затримала 17 правопорушників

Відео
Укрінформ
В Одесі поліція затримала 17 правопорушників, які намагались 15 липня зірвати черговий аукціон з продажу землі в бізнес-центрі на вул. Чорноморського козацтва. У затриманих вилучено балончики зі сльозогінним газом та холодну зброю.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в області, передає Укрінформ. 

"До правоохоронних органів надійшло повідомлення, що в бізнес-центр на вул. Чорноморського козацтва в Одесі увійшла група молодиків і почала блокувати вхід до одного з конференц-залів, де був призначений аукціон з продажу земельної ділянки в Білгород-Дністровському районі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події прибула слідчо-оперативна група, правопорушників доставлено до відділення поліції. Учасники інциденту надають пояснення з приводу участі в події.

Відомості про цей факт внесені до ЄРДР за ознаками ч. 2. ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Особи сімнадцятьох учасників події встановлено. У трьох із них вилучено балончики з речовиною сльозогінної дії та ніж.

Також правоохоронці встановлюють особу, яка під час конфліктної ситуації в будівлі повідомила до поліції про замінування зазначеного бізнес-центру. Досудове розслідування за цим фактом розпочато за ознаками ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Відкриття ринку землі: у Мінагро розповіли про перші результати

Варто зазначити, що за два тижні дії закону про ринок землі в Одеській області укладено всього 11 угод, в результаті яких власників змінили декілька ділянок сільгоспугідь загальною площею 16 гектарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-