На Вінниччині реконструюють дитсадок, який стояв закинутим 10 років

На Вінниччині реконструюють дитсадок, який стояв закинутим 10 років

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Гайсин на Вінниччині до кінця 2021 року планують завершити реконструкцію дитячого садка, який стояв закинутим 10 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова Вінницької ОДА Сергій Борзов. 

За словами Борзова, відновлювальні роботи у збудованому ще у 1983 році закладі розпочалися після того, як об'єкт включили до програми “Велике будівництво”.

“Розпочали реконструкцію ще у 2017 році. Але тільки у 2020 році завдяки президентській програмі “Велике будівництво” нарешті почалась серйозна робота – держава допомогла з фінансуванням ремонту”, - додав очільник ОДА.

Під час реконструкції закладу застосовуються інноваційні енергозберігаючі технології. Зокрема, буде виконано заміну систем опалення, водопостачання, водовідведення та електропостачання на більш ефективні.

Читайте також: Басейн і тепла підлога: у Сумах «з нуля» зводять унікальний дитсадок

За інформацією Борзова, на сьогодні будівельники завершили утеплення фасаду та цоколя, влаштували інженерні мережі та водопостачання. Всередині приміщення зведено перегородки та підвісну стелю, виконано штукатурні роботи, стяжку підлоги, встановлено міжкімнатні двері та сантехніку.

“У Гайсині, як і скрізь у містах, не вистачає місць у міських дошкільних закладах. І саме оновлення старого дитсадка зможе виправити ситуацію”, - підсумував голова ОДА.

Дитсадок №3 “Теремок” був збудований в 1983 році цукровим заводом. Після приватизації заводу заклад припинив свою роботу, а потім його передали до міської комунальної власності.

Як повідомлялось, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко розповів, що у планах програми на 2021 рік - продовження розбудови соціальної інфраструктури: школи - 95, садочки - 70, стадіони - 80, басейни - 29, приймальні відділення у лікарнях - 177 об'єктів.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-