На м’ясокомбінаті в Глобиному - масове отруєння, 14 людей потрапили до лікарні

На м’ясокомбінаті в Глобиному - масове отруєння, 14 людей потрапили до лікарні

Оновлено
Укрінформ
У Глобиному Полтавської області 16 працівників м’ясокомбінату отруїлися невідомою речовиною, з них 14 госпіталізовано до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС.

“13 липня близько 00 год. 30 хв. у м. Глобине в сортувальному цеху ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» попередньо сталося отруєння невідомою речовиною 16 працівників, внаслідок чого 14 працівників госпіталізовані до лікарні (1 особа у тяжкому стані та 13 осіб у стані середнього ступеня тяжкості), 2 особи від госпіталізації відмовилися”, - ідеться у повідомленні.

Причина отруєння встановлюється. Підприємство працює в штатному режимі.

Читайте також: Масове отруєння у Харкові: з лікарень виписалися усі 90 госпіталізованих пацієнтів

Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області, за даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України – Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, якщо воно спричинило тяжкі наслідки..

"Інформація від медиків надійшла до відділу поліції № 1 Кременчуцького районного управління 13 липня, о пів на першу ночі. До підприємства негайно прибула слідчо-оперативна група поліції для вивчення обставин події та збору відомостей, необхідних для прийняття правового рішення. Наразі відомо, що скарги на погіршення самопочуття почали надходити від робітників протягом дня", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 7 липня на Прикарпатті у місті Яремче з харчовою токсикоінфекцією госпіталізували 13 осіб, які приїхали із Коростеня Житомирської області святкувати випускний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-