На півдні Одещини почали прокладати автодорогу до курортів в обхід Молдови

На півдні Одещини почали прокладати автодорогу до курортів в обхід Молдови

Велике будівництво
Укрінформ
У південних районах Одещини  стартувало будівництво 60-кілометрової автодороги державного значення в обхід Республіки Молдова на ділянці Лісне – Єлизаветівка.

Роботи ведуться за програмою Президента "Велике будівництво", передає Укрінформ із посиланням на Болградську РДА Одеської області.

"Ремонту цієї дороги чекають не тільки громадяни України, а й сусідньої Республіки Молдова, якою вони користуються, щоб дістатися курортів на узбережжі Чорного моря", - зазначив перший заступник голови Болградської РДА Іван Кюссе на нараді за участю заступника очільника облавтодору Олексія Донченка та фірми-підрядника "Паритетбудінвест".

Вартість виконання робіт з часткового будівництва та ремонту автодороги Т-16-44 Лісне - Малоярославець Перший за новим напрямком, в обхід території Республіки Молдова на ділянці Лісне – Єлизаветівка, становить 324,5 млн грн.

Донченко уточнив, що проєктний термін виконання будівельних робіт становить 15 місяців.

Читайте також: На Одещині завершується ремонт траси Вінниця – Велика Михайлівка

Як повідомляв Укрінформ, координатор програми "Велике будівництво", заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Фото: bolgrad-rda.odessa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-