У Сумах готують до запуску після реконструкції приймальне відділення центральної лікарні

У Сумах готують до запуску після реконструкції приймальне відділення центральної лікарні

Фото
Укрінформ
У Сумах найближчим часом запрацює оновлене приймальне відділення Центральної міської клінічної лікарні, яке реконструювали та переобладнали за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Сумської ОДА.

Капітальний ремонт відділення розпочали у жовтні минулого року, на цей час будівельна готовність становить 100%. У відділенні монтують нову техніку, зокрема новий комп’ютерний томограф.

«Відділення вже добудоване. І сьогодні ми робитимемо все можливе для того, щоб воно якнайшвидше було здане в експлуатацію. Зокрема, пришвидшуємо оформлення дозвільних документів і запускаємо в роботу КТ. Жителі обласного центру мають лікуватись в європейських умовах», – зазначив голова обласної адміністрації Дмитро Живицький.

Читайте також: У лікарні на Буковині запрацювало оновлене приймальне відділення

На ремонт приймального відділення Сумської центральної клінічної лікарні витратили 7,4 млн гривень. За ці кошти відремонтували внутрішні приміщення і фасад, замінили вікна та двері, встановили нову сантехніку і систему відеоспостереження, пандус і облаштували прилеглу територію.

Читайте також: На Харківщині відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

За окремим проєктом проведуть роботи на електромережах лікарні: їх посилять, щоб забезпечити безперебійну роботу нової медичної техніки.

У Сумах готують приймальне відділення центральної лікарні після реконструкції / Фото: sm.gov.ua

Очікується, що після реконструкції у приймальному відділенні швидкість надання допомоги значно зросте, що дозволить рятувати більше життів.

Читайте також: У Бердянську завершується реконструкція приймального відділення лікарні - фото

Як повідомляв координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, цього року в межах інфраструктурної програми Володимира Зеленського буде відкрито 177 оновлених приймальних відділень по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-