У лікарні на Буковині запрацювало оновлене приймальне відділення

У лікарні на Буковині запрацювало оновлене приймальне відділення

Велике будівництво
Укрінформ
В рамках програми "Велике будівництво" у Вижницькій лікарні на Буковині збудували оновлене сучасне приймальне відділення із ліфтом для транспортування пацієнтів.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької ОДА, передає Укрінформ. 

"У Вижницькій лікарні запрацювало оновлене приймальне відділення. Звели його у рамках програми Президента України «Велике будівництво»", - йдеться у повідомленні.

За словами директора Вижницької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Федора Митринюка, тепер медзаклад має сучасне екстрене відділення та потужну техніку. Тут вже працює комп’ютерний томограф, цифровий рентген, комплекс моніторів, аналізатори крові тощо.

Оновлений приймальний покій також оснащений ліфтом. Це полегшує транспортування важкохворих пацієнтів у відділення медзакладу.

Читайте також: На Харківщині відкрили нове приймальне відділення Вовчанської лікарні

У коментарі кореспонденту Укрінформу директор департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Олег Чорний розповів, що звели оновлене приймальне відділення у Вижницькій лікарні трохи більше, ніж за пів року і витратили на це будівництво близько 9 мільйонів гривень, не враховуючи медичне обладнання.

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко заявляв, що у 2021 році по всій Україні планують створити 177 сучасних приймальних відділень лікарень.

Фото: bukoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-