На Одещині СБУ здійснює антитерористичні навчання, можуть ввести особливий режим

На Одещині СБУ здійснює антитерористичні навчання, можуть ввести особливий режим

Укрінформ
Антитерористичний центр при Управлінні СБУ в Одеській області здійснює навчання в умовах, максимально наближених до реальних. Можливе тимчасове введення особливого режиму.

Як передає Укрінформ, про це заздалегідь повідомляє Управління СБУ в Одеській області.

"У період з 6 по 9 липня 2021 року, в межах міжнародних навчань Sea Breeze-2021, координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в області проводить масштабні контрдиверсійні тренувальні заходи в умовах, максимально наближених до реальних, у Білгороді-Дністровському, Ізмаїльському, Болградському районах і місті Ізмаїл", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою навчань є відпрацювання алгоритму дій суб’єктів боротьби з тероризмом з використанням можливостей зведеного підрозділу протидії диверсіям Anti-Sabotage group, сформованого в межах контрдиверсійного компонента навчань Sea Breeze-2021.

Під час тренувань в окремих районах області можливе тимчасове введення особливого режиму, в тому числі обмеження чи заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд особистих речей, автомобілів тощо.

Читайте також: На Sea Breeze відпрацювали тактику розмінування судна і звільнення заручників

Управління СБУ закликає жителів і гостей регіону зберігати спокій, із розумінням ставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців, які не будуть виходити за межі чинного законодавства.

У повідомленні також міститься прохання інформувати за телефоном «гарячої лінії» УСБУ в разі появи на території області підозрілих осіб, що виявляють підвищену зацікавленість до військових об’єктів, органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей; виявлення поблизу стратегічних об’єктів безпілотних літальних апаратів, підозрілих предметів чи засобів ураження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-