Ексчлена «Східного корпусу» Ширяєва арештували без права застави

Ексчлена «Східного корпусу» Ширяєва арештували без права застави

Укрінформ
Київський райсуд обрав арешт без права на заставу як міру запобіжного заходу для колишнього лідера «Східного корпусу», а зараз керівника організації «Патріоти за життя» Олега Ширяєва.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі суду.

"Суд розглянув клопотання обласної прокуратури щодо арешту лідера організації "Патріоти за життя" Олега Ширяєва та обрав йому арешт на 8 діб без права на заставу", - зазначили у пресслужбі суду, додавши, що Ширяєв перебуватиме під вартою у Харківському СІЗО до 12 липня.

Читайте також: Підозрюваний в рейдерстві Ширяєв став куратором організації Киви

Як повідомляв Укрінформ, увечері 5 квітня в центрі Харкова озброєні поліцейські затримали Олега Ширяєва - керівника місцевої організації нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви "Патріоти за життя!".

За поясненням речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, Ширяєва затримали у межах кримінального провадження за фактом рейдерського захоплення елеватора у Занках Харківської області.

11 вересня 2018 року в селі Занки Зміївського району під час спроби рейдерського захоплення приватного елеватора сталася масова бійка зі стріляниною. Тоді ж глава МВС Арсен Аваков заявив про обґрунтовану підозру, що групу зловмисників очолював екскомандир роти МВС Олег Ширяєв. Його затримали. 13 листопада він вийшов із СІЗО під заставу в понад 1 млн грн. Він заперечує обвинувачення.

Фото: varta.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-