У Борисполі оновили приймальне відділення лікарні

У Борисполі оновили приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
У Борисполі відкрили приймальне відділення лікарні інтенсивного лікування після реконструкції, проведеної за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що в основу філософії оновлених приймальних покладено принцип по-справжньому швидкої допомоги. Пацієнтів оглядає лікар, робить необхідну діагностику та направляє на лікування або оперативне медичне втручання. При тому пацієнта не возять по різних поверхах і відділеннях лікарні, як раніше. У невідкладних випадках це дозволить буквально рятувати життя.

Загалом у Київській області за президентською програмою «Велике будівництво» ведуть роботи з модернізації приймальних відділень у 12 опорних медзакладах.

В обласній адміністрації зауважують, що йдеться як про реконструкцію, так і придбання нового обладнання. Вісім відділень вже завершили, на фінішній прямій – реконструкція приймальних у Тетіївській, Переяславській, Фастівській та Ірпінській лікарнях.

Читайте також: На Житомирщині реконструювали ще одне приймальне відділення лікарні

Як повідомляв Укрінформ, у масштабах країни за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" протягом 2021 року планують відкрити 177 оновлених приймальних відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-