На Закарпатті ремонтують центральну дорогу у Перечині

На Закарпатті ремонтують центральну дорогу у Перечині

Велике будівництво
Укрінформ
У Закарпатській області у рамках програми Президента «Велике будівництво» ремонтують центральну дорогу у місті Перечин, яка є частиною траси національного значення Н-13 Львів – Самбір – Ужгород.

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Іштван Петрушка у Фейсбуці.

Він зазначив, що наразі на дорозі у Перечині знімають верхні шари старого полотна, фрезерують і роблять основу методом холодного ресайклінгу. На одній із смуг вже готуються до укладання вирівнюючого і верхнього шарів покриття.

«Багато охочих приїжджають сюди, аби милуватися природою в селах Лумшори, Лікіцари та інших. Популярним став і Перечин, адже тут – Лавандова гора, Хресна дорога, сироварня та єдиний у світі пам’ятник поштарю Федору Фекеті», - розповів Петрушка.

За його словами, потік туристів збільшується щороку. Заступник голови ОДА зауважив, що якісна інфраструктура допоможе туристам комфортно діставатись туристичних родзинок Закарпаття й дасть нові можливості для розвитку місцевих громад.

Читайте також: На Прикарпатті завершився ремонт траси Татарів – Кам’янець-Подільський

Як повідомляв Укрінформ, цього року за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областях створюють «Мале Карпатське коло». За словами координатора програми, заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, цей маршрут з’єднає дорогами європейської якості гірськолижні курорти, національні парки та інші туристичні магніти регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-