У Запоріжжі відкрили центр масової COVID-вакцинації

У Запоріжжі відкрили центр масової COVID-вакцинації

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі в приміщенні обласного центру молоді відкрився центр масової вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кожен охочий від 18 років зможе пройти вакцинацію CoronaVac. Щоб вакцинуватися, потрібно записатися у додатку "Дія", або ж можна зробити щеплення в порядку живої черги.

У Запоріжжі в приміщенні обласного центру молоді відкрито центр масової вакцинації / Фото: Дмитро Смольєнко. Укрінформ

"Вивчили досвід інших регіонів та відкрили центр масової вакцинації: п'ять - на базі медичних закладів, один - у центрі міста, щоб було зручно для громадян. Провели перемовини, і за тиждень буде відкрито такі центри у Бердянську та Мелітополі. Потім - в Енергодарі й інших містах так само з'являтися будуть. В порядку живої черги можна зробити щеплення, але треба обов'язково порадитись із лікарем", - сказав голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

За його словами, протягом останньої доби (25 червня) було проведено понад 3000 щеплень.

Читайте також: В Україні вже працюють більш як 130 центрів COVID-вакцинації

Усього з початку вакцинальної кампанії станом на 08:00 26 червня щеплено 63 269 осіб, в тому числі охоплено одним щепленням 44 048 осіб, закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) – 19 221 особа. Вакциною Ковішилд здійснено в цілому 22 493 щеплення, Короноваком –15406, Комірнаті (Пфайзером) – 25276, Астра-Зенекою – 19315.

Як повідомляв Укрінформ, за добу 25 червня в Україні проведено рекордну кількість щеплень - 97 130. Одну дозу отримали 36 540 людей, повністю імунізовані - 60 590 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-