На Одещині зіткнулися «швидка» та авто морської охорони, постраждало немовля

На Одещині зіткнулися «швидка» та авто морської охорони, постраждало немовля

Фото
Укрінформ
В Ізмаїльському районі Одещини, на автодорозі між селами Дмитрівка та Шевченкове, зіткнулися службові автомобілі швидкої допомоги та морської охорони.

Травм зазнали водій з медсестрою «швидкої» і чотиримісячний хлопчик, якого вони доправляли до обласної лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, передає Укрінформ.

"У дитини діагностували перелам ключиці, у чоловіка – черепно-мозкову травму, жінка обійшлася забоями", - йдеться у повідомленні.

Попередньо з’ясовано, що транспортні засоби, які рухалися в одному напрямку, зіткнулися, коли «швидка» стала обганяти автомобіль, що рухався попереду, і, повертаючись з зустрічної смуги на свою, не змогла «втиснутися» у потік автомобілів.

Читайте також: ДТП в Україні стаються кожні три хвилини — МВС

Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини ДТП.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-