На Чернігівщині перебудовують півстолітній міст

На Чернігівщині перебудовують півстолітній міст

Велике будівництво
Укрінформ
На Чернігівщині у межах президентської програми "Велике будівництво" на трасі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка, почалося будівництво 46-метрового мосту через річку Лисогір.

Про це повідомила пресслужба Чернігівської ОДА, передає Укрінформ.

"Наприкінці травня цього року на автодорозі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка міст через річку Лисогір поблизу села Олексинці був закритий на реконструкцію. Стару споруду розібрали повністю. Зараз підрядник забиває палі під опори нового мосту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що старий мостовий перехід через Лисогір прослужив понад 50 років. Його стан оцінювався як передаварійний. У процесі реконструкції споруду оновлять повністю, відповідно до сучасних норм навантаження та безпеки дорожнього руху.

Об'їзд місця проведення ремонтних робіт здійснюється тимчасовою дорогою, прокладеною паралельно старому мосту. Триватиме реконструкція, орієнтовно, до жовтня 2021 року.

Наразі на ділянці траси Н-07, що проходить територією Чернігівщини, реконструюються три мости через річку Удай, міст через Лисогір та шляхопровід через залізницю біля м. Прилуки. Роботи на одному з мостів через Удай - біля с. Манжосівка - майже завершені.

Читайте також: На Чернігівщині будують міст на трасі Київ-Юнаківка

Загалом у рамках "Великого будівництва" у Чернігівській області в цьому році планують відремонтувати 182 км доріг державного значення та 14 мостів, з яких 9 - капітально.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-