Мера Калуша депутати міськради не пустили у відставку

Мера Калуша депутати міськради не пустили у відставку

Укрінформ
Калуська міська рада не підтримала заяву мера Андрія Найди про складання ним повноважень.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На сесії міської ради Калуша «за» звільнення Найди з посади згідно з його заявою проголосували 6 депутатів, більшість утримались і не проголосували.

Утриматись від голосування за звільнення Найди закликали депутати з фракції «Європейська солідарність», назвавши її “неординарною”. Обранці просили мера взяти відпустку і повернутись після неї на роботу, продовжуючи працювати для громади з тією ж відкритістю та доступністю, яку запровадив Найда на своїй посаді.

Читайте також: Рада звільнила Петрашка з посади глави Мінекономіки

Водночас мер Калуша під час розгляду цього питання просив депутатів підтримати його рішення і заяву.

Як повідомляв Укрінформ, мер Калуша Андрій Найда 22 червня написав заяву про складання своїх повноважень. Тоді її зареєстрували у канцелярії Калуської міської ради. Причиною свого рішення Найда назвав стан здоров’я.

Торік Андрій Найда на останніх виборах міського голови Калуша представляв партію «Свобода» і переміг, обійшовши свого суперника Ігоря Насалика. До того часу Найда був депутатом Калуської міської ради та очолював Калуський трубний завод. Андрій Найда – кандидат технічних наук, автор п'яти патентів на винаходи, 20-ти наукових праць, двох успішно впроваджених на виробництві рацпропозицій.

Фото: Вікна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-