На Житомирщині реконструювали ще одне приймальне відділення лікарні

На Житомирщині реконструювали ще одне приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Житомирщині у межах програми Президента України «Велике будівництво» реконструювали приймальне відділення Овруцької міської лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Після 10 місяців реконструкції в Овруцькій міській лікарні запрацювало нове приймальне відділення. Це вже четверте відділення екстреної медичної допомоги у лікарнях Житомирщини, яке модернізували у рамках національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реконструйоване приймальне відділення оснащене комп'ютерним томографом, апаратом УЗД та цифровим рентгеном. На придбання обладнання спрямували майже 20 млн грн із державного бюджету.

Овруцька міська лікарня є багатопрофільним опорним медичним закладом, де надають цілодобову невідкладну та планову медичну допомогу майже 70 тис. жителям Овруцької громади та Коростенського району.

Читайте також: У Покровську запрацювало відділення екстреної меддопомоги

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-