На Буковині зливи підтопили 80 будинків

На Буковині зливи підтопили 80 будинків

Фото
Укрінформ
Через сильні зливи напередодні підтопило 80 житлових будинків, вода пошкодила близько 30 кілометрів доріг місцевого значення та покриття на 9 мостах регіону.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Учора, 20 червня, на території Чернівецької області через сильні опади було підтоплено присадибні ділянки, господарства та житлові будинки кількох населених пунктів Чернівецького району. Загалом підтопило 80 житлових будинків у восьми населених пунктах. Постраждали також 150 присадибних ділянок у 17 населених пунктах, частково пошкоджено дороги місцевого значення загальною протяжністю близько 30 км та дорожнє покриття 9 мостів у 29 населених пунктах (проїзд до населених пунктів забезпечено). Жертв та постраждалих внаслідок негоди немає", - йдеться у повідомленні.

Найбільше постраждали села Вікно, Брідок, Дорошівці, Митків, Онут, Мосорівка, Товтри Вікнянської територіальної громади. А також села Погорілівка, Баламутівка, Чорний Потік, Боянчук Юрківецької громади.

В обласній адміністрації зазначають, що станом на ранок понеділка в області залишаються підтопленими присадибні ділянки та домогосподарства. На місці працюють надзвичайники. Наразі вони відкачують воду у найбільш підтоплених селах.

Читайте також: З пляжу Азовського моря витягли 20 авто, які загрузли у піску через негоду

Зокрема, у селі Вікно, яке постраждало найбільше, зосереджено 35 людей особового складу, 10 одиниць техніки, та 13 мотопомп.

Як повідомляв Укрінформ, 20 червня у Чернівецькій області після рясних злив підтопило 14 населених пунктів.

Фото: Чернівецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-