На Вінниччині цими вихідними запрацюють п'ять центрів вакцинації

На Вінниччині цими вихідними запрацюють п'ять центрів вакцинації

Укрінформ
На Вінниччині цими вихідними запрацює одразу 5 центрів масової вакцинації населення від коронавірусу. Три центри відкриють у двох школах і в торгово-промисловій палаті обласного центру і по одному - у Жмеринці та Гайсині.

Про це повідомляють і пресслужбах Вінницької міської ради та обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

"У Вінницькій міській територіальній громаді 19 червня будуть працювати три центри вакцинації населення від COVID-19. Вони розташуються за адресами: вул. Соборна, 68, Експоцентр; вул. Некрасова, 40 (школа № 32); просп. Космонавтів, 32 (школа № 23). Вакцину можуть отримати вінничани, яким виповнилося 18 років", - йдеться у повідомленні мерії Вінниці.

Там зазначають, що центри вакцинації від COVID-19 у Вінниці працюватимуть з 10:00 до 14:00.

Водночас ще два центри масової вакцинації на Вінниччині 19 і 20 червня почнуть працювати у містах Жмеринка і Гайсин.

"Вакцинація буде проводитися вакциною CoronoVac всім бажаючим старше 18 років, незалежно від того, чи укладена декларація із сімейним лікарем. В подальшому центри вакцинації будуть працювати щовихідних для забезпечення доступності більшості населення територіальних громад", - повідомили у Вінницькій ОДА.

Зокрема, вакцинуватимуть у приміщенні Жмеринської міської ради із 10:00 до 15:00. А в місті Гайсин щеплення можна буде отримати у приміщенні Будинку культури з 10:00 до 14:00.

Охочі вакцинуватися повинні при собі мати паспорт, ідентифікаційний код та бути без проявів ознак гострої респіраторної інфекції.

Читайте також: Цього тижня працюватиме понад 60 центрів COVID-вакцинації

Щеплення проводяться з забезпеченням усіх протиепідемічних заходів.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 16 червня, проти коронавірусу отримали щеплення 76 538 людей, з них 25 720 - завершили вакцинацію.

Всього з початку кампанії з вакцинації проведено 1 907 685 щеплень. З них отримали першу дозу – 1 594 081 людина, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 313 604 особи (із них дві людини отримали першу дозу за кордоном).

Фото: www.vmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-