Цього тижня працюватиме понад 60 центрів COVID-вакцинації

Цього тижня працюватиме понад 60 центрів COVID-вакцинації

Укрінформ
Цього тижня планується робота понад 60 центрів масової вакцинації проти коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр громадського здоров’я у Фейсбуці.

Зокрема, у Дніпропетровській області працюватиме 12 центрів, усі вони розташовані в Дніпрі. По 7 центрів вакцинації працюватиме у Черкаській (два в Черкасах, по одному в Умані, Звенигородці, Золотоноші, Каневі, Смілі) та Херсонській (три в Херсоні, по одному в Новій Каховці, Голій Пристані, Скадовську й Генічеську) областях.

По 6 центрів прийматимуть громадян у Київській (два в Броварах, по одному в Білій Церкві, Славутичі, Борисполі та Ірпені) та Львівській (по одному у Львові, Трускавці, Дрогобичі, Стрию та Новояворівську); по 5 центрів буде в Одеській (4 в Одесі й один в Ізмаїлі), Полтавській (по одному в Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді та Горішніх Плавнях) та Чернівецькій (усі в Чернівцях) областях.

У Рівненській області працюватиме 3 центри - по одному в Рівному, Дубні та Вараші; у Хмельницькій області - 2 центри, у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. По одному центру вакцинації працюватиме у Тернопільській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Харківській та Закарпатській областях. Всі вони відкриються в обласних центрах.

У Києві працюватиме один центр масової вакцинації.

Список центрів може оновлюватися. Точний розклад їхньої роботи доступний за посиланням: https://bit.ly/vac_points.

Читайте також: Естонія пожертвує 900 тисяч доз AstraZeneca іншим країнам, зокрема Україні

Як повідомлялося, цього тижня частина центрів масової вакцинації проти COVID-19 працюватимуть 17-18 та 21 червня у зв’язку зі святковими вихідними.

З 29 травня 2021 року в Україні запустили перші центри масової вакцинації населення проти COVID-19. В них щеплюють громадян, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт "Дія" або через контакт-центр МОЗ. Вакцинують як тих, кого попередньо запросили на щеплення телефонним дзвінком чи повідомленням, так і за іншою чергою усіх охочих, яким ще не надійшло запрошення, але які є в листі очікування. Пріоритет надається літнім людям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-