У Миколаєві вимагають дострокового звільнення директора аеропорту

У Миколаєві вимагають дострокового звільнення директора аеропорту

Укрінформ
Депутати Миколаївської обласної ради визнали роботу директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Федора Барни незадовільною і рекомендували облдержадміністрації достроково розірвати з ним контракт.

Відповідне рішення було прийняте під час позачергової сесії обласної ради 17 червня, передає кореспондент Укрінформу.

Зазначається, що даного питання не було в порядку денному, його з голосу вніс депутат Вадим Олабін. Попри те, що сам Барна на сесії був відсутній, за його звільнення проголосувало 43 з 56 присутніх на сесії депутатів.

У своїх виступах депутати висловлювали низку претензій до керівника аеропорту, який, за їх словами, не зумів нормально налагодити роботу. Також він ігнорує звіти перед облрадою попри те, що підприємство є комунальним.

У коментарі кореспонденту Укрінформу голова обласної ради Ганна Замазєєва також зазначила, що у неї є низка питань до нинішнього керівництва аеропорту. На її думку, там не вичерпано всі можливості для укладання контрактів з авіаперевізниками, які були зазначені в бізнес-плані.

«Продати аеропорт зараз не можна, бо у нинішньому вигляді він мало кому цікавий. Туди вкладено багато бюджетних коштів, отож віддати аеропорт за копійки ми не маємо права. Спочатку треба зробити його привабливим, постійно працюючим», - зазначила голова облради.

Читайте також: Бердянський аеропорт можуть відновити в рамках будівництва військово-морської бази

Як повідомляв Укрінформ, з початку червня Миколаївський міжнародний аеропорт відновив щоденні рейси до Києва і назад, які були припинені з грудня минулого року у зв'язку з пандемією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-