На Київщині збільшили кількість центрів масової вакцинації

На Київщині збільшили кількість центрів масової вакцинації

Укрінформ
На Київщині з 17 по 19 червня включно продовжать працювати центри масової вакцинації. До двох, у Броварах і Білій Церкві, що приймали пацієнтів минулих вихідних, додасться ще три - в Ірпені, Борисполі та Славутичі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської ОДА.

«Ми збільшуємо кількість центрів вакцинації, щоб якомога більше бажаючих жителів області мали змогу долучитись до кампанії з імунізації проти COVID-19», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Центри працюватимуть з 09:00 до 20:00 за адресами: Бровари, МКЦ “Прометей”, бульвар Незалежності, 4. Біла Церква, приміщення дитячо-юнацької спортивної школи №1 по вул. Героїв Небесної Сотні, 46а. Бориспіль, приміщення дитячо-юнацької спортивної школи, вул. 1 Травня, 4. Ірпінь, приміщення спортзалу ЗОШ №17, вул. Тищенка, 10. Славутич, БК “Енергія”, проспект Дружби народів, 7.

Щеплення в центрах зможуть отримати ті, хто записався до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт «Дія», або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я.

Читайте також: Медики сказали, де вірогідність інфікуватися COVID-19 є найбільшою

Також вакцинуватися можна в порядку «живої» черги за наявності паспорта громадянина України чи ID-картки та ідентифікаційного коду, а також декларації з сімейним лікарем за наявності.

Щеплення проводиться вакциною «CoronaVac» китайського виробництва.

Провакциновані перебуватимуть під наглядом лікарів упродовж 20-30 хв.

Вакцинація відбуватиметься з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог.

Раніше повідомлялося, що у Броварах і Білій Церкві розпочали роботу центри масової вакцинації.

Читайте також: У Луцьку Центр масової вакцинації розмістять у спорткомплексі університету

Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. Наразі вакцинують медиків, працівників закладів охорони здоров’я, учасників операції Об'єднаних сил на сході України, соціальних працівників, а також людей віком понад 65 років. Крім того, триває імунізація маломобільних груп та освітян, які залучені до ЗНО, розпочали щеплення в ДСНС та Державній прикордонній службі України. Також із 29 травня розпочали роботу центри масової вакцинації, в яких можуть отримати щеплення українці, що записалися в «Дії».

Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-