На Київщині двоє дітей впали у вигрібну яму, дівчинка загинула

На Київщині двоє дітей впали у вигрібну яму, дівчинка загинула

Укрінформ
У селі Кийлів Київської області двоє дітей впали у яму вуличного туалету. 10-річна дівчинка загинула, 4-річний хлопчик доставлений до лікарні у непритомному стані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Поліція Київської області.

Правоохоронці встановили, що діти з родини ромів гуляли поблизу колишньої бази відпочинку та попросились у охоронця до вбиральні. Чоловік пустив їх до вуличного туалету. Хлопчик провалився до сантехнічного отвору, а сестра намагалася його врятувати, однак також потрапила до ями.

Охоронець почув крики дітей та кинувся на допомогу. Разом із ще одним свідком подій вони витягли дітей з ями непритомними та викликали швидку. Лікарі констатували смерть дівчинки. Хлопчика доправлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

На місці події працюють правоохоронці та служба у справах дітей.

Відомо, що сім’я ромів прибула до села Кийлів з Ужгорода три дні тому та заселилася у будинку сусідньої бази відпочинку. До складу родини входять дві сестри з чоловіками та 8 дітей різного віку.

Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Читайте також: Суд залишив у силі вирок вбивці 11-річної Даші Лук'яненко

Як повідомляв Укрінформ, 8 червня у місті Покров на Дніпропетровщині в каналізаційному колекторі знайшли тіло 8-річного хлопчика, якого розшукували кілька днів. 10 червня поліція затримала 33-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-