На Буковині завершують зводити дитсадок-довгобуд на 180 вихованців

На Буковині завершують зводити дитсадок-довгобуд на 180 вихованців

Велике будівництво
Укрінформ
У рамках програми Президента Зеленського «Велике будівництво» у селі Опришени Чернівецької області найближчим часом завершать будівництво дитсадка на 180 вихованців, який почали зводити ще 5 років тому.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька ОДА, передає Укрінформ.

«Дитячий садок незабаром з’явиться у селі Опришени, що у Глибоцькій територіальній громаді. Зведення дошкільного закладу завершують у рамках програми Президента України «Велике будівництво». А отже, 180 дітей уже найближчим часом матимуть новий сучасний освітній простір. Об’єкт – довгобуд, роботи на якому тривали понад 5 років», - йдеться у повідомленні.

В обласній адміністрації зазначили, що на фінальний етап будівництва Державний фонд регіонального розвитку виділив громаді 11 мільйонів гривень.

Читайте також: На Дніпропетровщині будують 4 нові дитсадки

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко розповів про плани президентської програми на розвиток соціальної інфраструктури у регіонах України.

У 2021 році має бути збудовано й відремонтовано 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів, 177 приймальних відділень у лікарнях.

Фото: bukoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-