Шмигаль ознайомився з будівництвом басейну спорткомплексу «Слобожанський»

Шмигаль ознайомився з будівництвом басейну спорткомплексу «Слобожанський»

Фото
Укрінформ
Будівництво басейну спортивного комплексу «Слобожанський» на Дніпропетровщині є прикладом успішного розвитку громадами спортивної інфраструктури.

Про це сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час ознайомлення з перебігом будівництва, повідомляє Укрінформ із посиланням на Урядовий портал

«Важливо, що громада розвивається. У спортивному комплексі «Слобожанський» проводять змагання команди найвищих українських змагань. Поряд з цим об’єктом почалося будівництво ще одного — для ігрових видів спорту. Це гарний приклад успішності реформи децентралізації», — зазначив глава уряду.

Як зазначається, спортивний комплекс «Слобожанський» є багатофункціональним й має можливість одночасно надавати послуги сотням відвідувачів з десятків видів спорту. Комплекс також надає послуги фізкультурно-оздоровчого призначення та у спорті вищих досягнень.

«До кінця року має завершитися друга черга будівництва спортивного комплексу — нового й сучасного басейну. Це допоможе залучити до занять водними видами спорту велику кількість людей, оскільки це буде єдиний басейн у лівобережних районах міста Дніпро та сусідніх громадах Дніпровського району», — сказав Шмигаль.

Читайте також: Аеропорт у Дніпрі побудують протягом двох років — Шмигаль

Він додав, що плавальний басейн також зможе використовуватися для реабілітації осіб з інвалідністю, зокрема дітей.

Шмигаль ознайомився з будівництвом басейну спорткомплексу «Слобожанський» / Фото: Урядовий портал

Будівництво басейну в Слобожанській об’єднаній територіальній громаді охопить інтереси понад 300 тисяч мешканців Дніпропетровської області. Проєкт реалізується спільним коштом Державного фонду регіонального розвитку, обласного й місцевого бюджету.

Читайте також: На Дніпропетровщині збудують перший басейн у сільській місцевості

Як повідомляє Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 27 травня перебуває з робочою поїздкою у Дніпропетровській області. Разом із ним регіон відвідують міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов та заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-