Українські десантники у Чорному морі відпрацювали «бій» і висадку на берег

Українські десантники у Чорному морі відпрацювали «бій» і висадку на берег

Фото
Укрінформ
Корабельно-катерна група у складі підрозділу військових моряків і курсантів Військової академії Одеси відпрацювала в Чорному морі висадку морського десанту й ведення морського бою з умовним противником.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Armyinform.

"В акваторії Чорного моря проведено заходи з підготовки корабельно-катерного складу національних ВМС і майбутніх офіцерів морської піхоти — курсантів Військової академії Одеси. Військові моряки, зокрема, вдосконалювали рівень підготовки під час ведення бойових дій з кораблем умовного противника, відпрацювали всі види корабельної оборони й виконали заходи морської десантної підготовки з висадкою десанту на необладнане узбережжя", - йдеться у повідомленні.

У Чорному морі відпрацьовували висадку морського десанту / Фото: АрміяInform

Зазначається, що під час виходу в море корабельно-катерна група провела низку навчальних вправ з бойовими стрільбами, а також відпрацювала курсові завдання та ряд залікових вправ, серед яких ведення морського бою, керування кораблем у складних метеорологічних умовах, боротьба за живучість корабля тощо.

Читайте також: Десантники у зоні ООС відшліфували навички стрільби з артилерії

Водночас курсанти-морпіхи факультету підготовки спеціалістів десантно-штурмових військ Військової академії Одеси провели десантування із середнього десантного корабля «Юрій Олефіренко» та десантного катера «Сватове» ВМС ЗС України на необладнане узбережжя, після чого взяли під контроль визначену ділянку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-