У двір депутата Новокаховської міськради кинули гранату

У двір депутата Новокаховської міськради кинули гранату

Фото
Укрінформ
На Херсонщині поліція встановлює обставини та причетних до вибуху біля будинку депутата Новокаховської міської ради.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє обласна поліція.

«Подія сталася в одному з селищ міського типу Новокаховської територіальної громади. Внаслідок вибуху, ймовірно, гранати ніхто з людей не постраждав. Частково пошкоджено автомобіль та фасад будинку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що депутат міськради розповів поліцейським, що вночі невідомий кинув у його подвір’я вибуховий пристрій. У цей час родина була в будинку, ніхто не постраждав.

Осколками частково пошкоджено автомобіль «Мерседес-310», фасад і вікна будинку заявника.

Читайте також: Невідомий закинув вибухівку на територію котеджного містечка в Одесі, відкрили справу

Правоохоронці провели огляд місця події і виявили деформовані металеві фрагменти, рештки, ймовірно, гранати РГД-5, які вилучили та направили на проведення відповідних експертиз.

Поліцейські обстежили прилеглу територію, жодних підозрілих або небезпечних предметів не виявлено.

Проводиться комплекс слідчих і розшукових дій, спрямованих на встановлення всіх обставин цієї події та осіб, причетних до неї. Слідчі відпрацьовують всі можливі версії події, в тому числі, що причиною скоєння злочину могла стати службова діяльність заявника.

Призначено низку експертних досліджень. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.352 «Умисне знищення або пошкодження майна службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

За інформацією місцевих ЗМІ, йдеться про депутата Новокаховської міської ради від партії «За майбутнє» Андрія Рашевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-