У Бучі зводять Академію спорту - фото

У Бучі зводять Академію спорту - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Буча Київської області за програмою Президента «Велике будівництво» тривають роботи зі спорудження Академії спорту, яка має відкритися до 30-річчя незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської ОДА.

«Академія, загальна вартість якої становить 111 517,240 тис. грн, реалізується у рамках національної програми «Велике будівництво». Її унікальність полягає в тому, що скористатися послугами зможуть як учасники міжнародних, державних та обласних змагань, так і 57 тисяч населення Бучанської громади. При проєктуванні було враховано потреби маломобільних відвідувачів: влаштовано пандуси, санвузли, необхідні параметри дверних прорізів. Це дозволить проводити спортивні заходи та змагання осіб з інвалідністю», – розповів заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

Читайте також: У Сумах зведуть унікальний дитсадок – денне світло проникатиме в усі приміщення

Багатофункціональний спортивний комплекс буде використовуватися для змагань з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, проведення занять з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу. Крім цього, у ньому будуть проводитися заняття з фізичної культури бучанських шкіл.

Роботи на об’єкті виконані вже на 75%. Зведена двоповерхова будівля, частково виконані зовнішні інженерні мережі, майже закінчено каналізацію та водопостачання, завершено теплопостачання та облаштування системи пожежогасіння. Більшість внутрішніх будівельних робіт вже також виконано.

Читайте також: Футбольна «революція» починається у провінції

Збудовано два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, баскетбольний майданчик із поліуретановим покриттям, багатофункціональний майданчик і майданчик для занять зі street-файту.

У подальшому передбачено будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи №2.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що співпраця регіонів і держави у сфері розбудови соціальної інфраструктури переходить у 2021 році на новий рівень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-