Трасу Бобровиця — Ічня ремонтують вперше за 50 років

Трасу Бобровиця — Ічня ремонтують вперше за 50 років

Велике будівництво
Укрінформ
У Чернігівській області за програмою «Велике будівництво» вперше за 50 років ремонтують дорогу Бобровиця – Свидовець – Новий Биків – Ічня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що у квітні вже відновлено ремонт 45 кілометрів дороги Т-25-27 від Нового Бикова до Монастирища.

«Дорога відновлюється уперше за 50 років з часу її побудови. Прогресуюча ямковість, сітка тріщин, викривлення покриття та суцільні руйнування тривалий час створювали суттєвий дискомфорт для водіїв. Аби проїхати ці 45 кілометрів, доводилося витрачати понад годину», - зауважують в Укравтодорі.

Читайте також: На Тернопільщині розпочали ремонт Дороги єдності

Ремонт дороги стартував у жовтні 2020 року. До кінця сезону 17,3 кілометрів дороги вже були з шаром регенерації та вирівнюючим шаром з асфальтобетону. Зараз на маршруті працює ресайклер. У районі села Галиця розпочали влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

За програмою Президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 км доріг державного значення, 9 мостів оновити капітально і 5 мостів реконструювати.

Читайте також: Сучасна дорога замість «ліпаків»: на Вінниччині ремонтують міжнародну трасу М-21

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента і координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у планах «Великого будівництва» на 2021 рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-