Секретар Харківської міськради назвав пікети під будівлею проплаченими

Секретар Харківської міськради назвав пікети під будівлею проплаченими

Укрінформ
Секретар Харківської міськради Ігор Терехов назвав пікети активістів біля будівлі міськради, де зараз проходить чергова сесія, проплаченими.

Про це Терехов сказав з трибуни сесії, звертаючись до депутатів, передає Укрінформ.

"На пікети біля міськради не звертаємо уваги. Тому що саме ми з вами є запорукою стабільності в Харкові. Ці пікети і мітинги були і раніше, всі вони проплачені, і народ вже втомився від них", - зазначив Терехов.

За його словами, ці пікети і мітинги націлені на розгойдування ситуації в Харкові і зажадав відповідної реакції від поліції "на всі ці речі, які вважаю системними".

Що стосується пікетів, то, як повідомляє кореспондент Укрінформу, з ранку на них вийшли понад 20 активістів. Одні тримають у руках плакати проти коксового заводу, який, за словами лідера екозахисної громадської організації "Печеніги" Сергія Шапаренко, продовжує працювати в обхід судового рішення про припинення діяльності і здійснює шкідливі викиди в атмосферу, на що скаржаться мешканці навколишніх мікрорайонів: "Ми вимагаємо реальних дій щодо цього заводу, а не відписок у відповідь на скарги людей".

Читайте також: Суд відмовився скасувати рішення Харківської міськради про обрання Терехова секретарем

Інші учасники пікету принесли до будівлі міськради поховальні вінки і плакати проти екснардепа, ексмера Харкова і ексголови Харківської ОДА Михайла Добкіна, який, за його заявами в мережі, має намір балотуватися на осінніх виборах мера Харкова.

Фото: facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-