У Запоріжжі зіткнулися маршрутка і легкове авто, є загибла

У Запоріжжі зіткнулися маршрутка і легкове авто, є загибла

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі сталася аварія за участю маршрутного таксі та легкового автомобіля. В результаті ДТП загинула пасажирка легковика, ще троє людей отримали травми.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

Аварія сталася біля центральної прохідної ПАТ “ЗАЗ”. 43-річний водій Mitsubishi Lancer зі значним перевищенням швидкості не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з маршрутним таксі.

У Запоріжжі зіткнулися маршрутка і легкове авто/ Фото: ГУ ДСНС

“Внаслідок аварії 39-річна пасажирка Mitsubishi Lancer отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події. Водії обох транспортних засобів та пасажир маршрутного таксі з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості медиками «швидкої» доставлені до лікарень міста”, - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, водій легкового автомобіля перебуває у важкому стані, в салоні маршрутного таксі знаходилося троє пасажирів.

На місці працювало 13 рятувальників, які за допомогою спецобладнання зрізали дах легкового авто та дістали загиблу.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Під Запоріжжям сталася смертельна аварія за участю патрульного

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-