У Вінниці батьки школярів вимагали скасувати «дистанційку»

У Вінниці батьки школярів вимагали скасувати «дистанційку»

Фото
Укрінформ
У Вінниці у вівторок, 20 квітня, близько 40 батьків вийшли на мітинг протесту біля міської ради, вимагаючи скасування дистанційного навчання школярів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз захворюваність стає меншою, в області діти виходять на нормальне навчання, а у Вінниці всі ще «сидять» на «дистанційці». В мене двоє дітей, які навчаються в молодших класах. Я працюю і проконтролювати, що вони роблять під час уроків, не маю можливості. Та й про яке навчання першокласника дистанційно може йти мова? Я вважаю, що пора виходити до школи, бо таке навчання що є, що його немає», - повідомила учасниця акції протесту, яка назвалась Наталею Петрівною.

За її словами, учасники акції зорганізувалися для участі в мітингу за допомогою соцмереж. Вони невдоволені рішенням обласної комісії з питань ТЕБ на НС, згідно з яким до звичного режиму навчання з 19 квітня у місті повернулися тільки учні випускних 9 та 11 класів.

Мітингувальники обговорювали й можливість компромісного варіанту – відновлення навчання у звичному режимі для учнів початкових класів, які разом з іншими школярами поки що навчатимуться дистанційно до 1 травня.

Наразі триває зустріч учасників акції протесту з директором Департаменту освіти Вінницької міської ради.

Як повідомляло агентство, станом на вівторок, 20 квітня, у Вінниці продовжують хворіти на коронавірус понад 7,2 тис. людей. Наразі у місті пацієнтами з підтвердженим COVID-19 зайняті 405 ліжок (39,7%). Майже 400 госпіталізованих пацієнтів потребують кисневої підтримки.

Читайте також: Мер Вінниці заявляє, що всі COVID-ліжка в лікарнях забезпечені киснем

Станом на вівторок, 20 квітня, на Вінниччині зафіксовано 211 нових випадків COVID-19, за минулу добу від ускладнень коронавірусу померли 17 осіб. З початку пандемії в області захворіли 65429 людей, з них 1408 - померли.

В Україні з початку пандемії на COVID-19 захворіли 1 961 956 осіб, за минулу добу діагноз лабораторно підтверджено у 8940 людей.

Фото: Вінниця.інфо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-