У «червоній» зоні залишаються 12 областей та Київ

У «червоній» зоні залишаються 12 областей та Київ

Таблиця
Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я залишило у червоній карантинній зоні Київ та 12 областей.

Як передає Укрінформ, відповідні дані опубліковані на сайті відомства.

Так, у червоній зоні Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

У жовтій зоні перебувають Закарпатська, Івано-Франківська та Херсонська області.

Показник госпіталізацій вище за визначений у 60 на 100 тис. населення зафіксовано у 19 регіонах: Києві, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

У Києві цей показник станом на 17 квітня становив 78,3. Зайнятість ліжок із киснем у Києві при визначеному показнику 65% - 71,7%.

Найвищий показник госпіталізацій станом на 17 квітня у Хмельницькій області - 119,4 на 100 тис. населення, Чернігівській - 98,9, у Миколаївській – 89,2, у Сумській та Черкаській областях - 89,1.

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом на 17 квітня, окрім Києва, в Одеській області – 69,1%, Львівській – 68,6%, Київській – 68% при визначеному показнику 65%. Всього індикатор наповненості ліжок з киснем перевищують столиця і 7 областей.

Читайте також: У ВООЗ вважають передчасним розглядати рекомендацію про три щеплення вакциною Pfizer

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 18 квітня лабораторно підтверджено 1 946 510 випадків COVID-19, з них за добу – 10 282.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-