Укравтодор розпочав роботи одразу на кількох ділянках траси Дніпро-Решетилівка

Укравтодор розпочав роботи одразу на кількох ділянках траси Дніпро-Решетилівка

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало у Полтавській області роботи одразу на кількох важливих ділянках автодороги Н-31 Дніпро - Решетилівка, яка є одним із топ-проєктів президентської програми "Велике будівництво".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Зазначаться, що дорожники вже відновили будівництво на обходах міст Решетилівка і Кобеляки, а також на перехідних ділянках. Триває як будівництво лінійних ділянок, так і зведення штучних споруд.

В Укравтодорі зауважили, що усього на Полтавщині буде збудовано майже 80 км сучасної автодороги з 4-ма смугами для руху, три обходи населених пунктів (м.Решетилівка, м.Кобеляки, с.Красне), 4 мости, транспортні розв'язки в різних рівнях, майже 10 шляхопроводів, надземні пішохідні переходи, біопереходи.

Траса Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка – стратегічний проєкт Укравтодору. Вона проходить в обхід населених пунктів за прикладом європейських автобанів. Нова дорога простягатиметься на 138,4 км. Траса з’єднає якісним автошляхом Дніпро та Київ.

Протяжність Н-31 межах Полтавської області становитиме 79,4 км – її будують в цементобетоні, а в Дніпропетровській області – 59 км. Там вона будується в асфальтобетоні.

У Полтавській області протягом останніх років було збудовано практично з нуля понад 50 км дороги з цементобетонним покриттям. Звершити будівництво усієї траси Укравтодор планує вже цього року.

Читайте також: Укравтодор цьогоріч оновить асфальт дороги держзначення на Закарпатті

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор президентської програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко розповів, що до Дня незалежності цього року також буде завершене будівництво Південного обходу Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-